Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Akçay, Let's Do it” grubu ile tanıştı

Akçay,  Let

Adını temizlik kampanyası ile duyuran dünyaca ünlü Let's Do it” (Haydi Bakalım) Temizlik Grubu, Akçay mahallesinde temizlik kampanyası gerçekleştirdi.

Adını temizlik kampanyası ile duyuran dünyaca ünlü Let's Do it” (Haydi Bakalım) Temizlik Grubu, Akçay mahallesinde temizlik kampanyası gerçekleştirdi.
Let's Do it grubu (Haydi Bakalım) tarafından tüm dünya ile aynı anda Edremit'in Akçay Mahallesi'nde yapılan Dünyamızı temizliyoruz” etkinliği büyük ilgi gördü.
Edremit Belediyesi'nin de destek verdiği kampanyaya çeşitli sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşların destek verdiği gözlendi.
Dünyada, birçok ülke ile aynı anda organize edilen Let's Do it (Haydi Bakalım) temizlik çalışması Edremit'in Akçay Mahallesi'nde ki kordon boyunda gerçekleştirildi.
Akçay'daki çeşitli ilk ve orta öğretim okulları ile STK ve gönüllü vatandaşların da destek verdiği etkinliğinin koordinasyonunu Edremit Belediyesi sağladı.
Temizlik kampanyası ile ilgili bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, seçim sürecinden itibaren söyledikleri en önemli hususlardan birisinin çağdaş ve marka bir dünya kenti” olmak olduğunu, bunu başarabilmenin yegâne koşulunun ise temiz bir kent olmaktan geçtiğini kaydetti.
Asıl temizliğin çevreyi kirletmemek olduğunu belirterek sözlerine devam eden Başkan Saka, Let's Do it grubunun tüm dünya ile aynı anda Akçay'da organize ettiği bu gönüllülük hareketine ev sahipliği yaptığımız için mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Denizlerimizin, kumsallarımızın ve çevremizin temiz olması demek daha yaşanabilir bir kent olmanın da gerekliliği anlamına gelmektedir. Bu düşünce içerisinde bundan önce olduğu gibi hareket edecek ve bu tür çalışmaları diğer mahallelerimizde de sürekli hale getireceğiz.” dedi. 
Antandros Dalış Kulübü tarafından da deniz dibinde temizlik çalışmasının yapıldığı etkinliğe çok sayıda gönüllü vatandaş da destek verdi ve Edremit Belediyesi koordinatörlüğünde yapılan etkinlik için Belediye Başkanı Kamil Saka'ya teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false